Kniha návštěv

Datum 14.09.2023

Vložil Bohdana

Titulek jsme rádi, že jste!

Ráda bych touto formou poděkovala paní Ivě Paskové za velkou pomoc, kterou poskytla mně i mojí dceři. Její citlivý přístup a empatie spojené s výtvarnými technikami, které používá, nás přímo navedly na řešení problému, se kterým jsme si nevěděli rady. Nejen, že odhalila to, co ani doktoři a psychologové do té doby nepojmenovali, ale mohla jsem s ní mluvit o osobních problémech, o těch, které moji dcerku stresují a velmi dobře poradila, jak jí pomoci. Nasměrovala nás na další cestu a poradila velmi prakticky, jak postupovat ve věcech, které jsem do té doby neznala. Z paní Ivy vyzařuje uklidňující energie a v mém případě mi velmi výrazně pomáhala a pomáhá dosud. Velmi dobrý pro mne je pocit, který je nedocenitelný - mohu se na ni kdykoliv obrátit s téměř jakýmkoliv problémem a paní Iva vždy reaguje a pomůže.
Moje dcera se vždy na paní Ivu těšila a velmi ráda s ní "pracovala". Což pro nás bylo moc důležité.

Za to Vám Ivo moc děkujeme všichni z mé rodiny!

Jsem šťastná, že takový člověk, jako Vy, existuje a může pomáhat lidem v těžkých životních chvílích.

Zpět na diskuzi